Εκτοξεύστε τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ σας. Εκτός σύνδεσης και διαδικτυακά.

Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Το RocketSales σας παρέχει ένα τεράστιο σύνολο εργαλείων και ανθρώπινου δυναμικού για να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

rocketsales.gr

“Δεν είχαμε παρουσία στο διαδίκτυο πριν από την πανδημία Covid-19. Με τη βοήθεια της RocketSales, καταφέραμε να κάνουμε την επιχείρησή μας online και να αυξήσουμε ακόμη και τα έσοδά μας.”

Αξιόπιστη από κορυφαίους πελάτες

Τι είναι το RocketSales;
Τι κάνουμε καλύτερα

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις υπηρεσίες SEO. Από τον έλεγχο, έως το ηλεκτρονικό εμπόριο, το τοπικό SEO και τις υπηρεσίες SEO Enterprise, η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με SEO.

Δείτε τις Υπηρεσίες SEO μας
Τι κάνουμε καλύτερα

Βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις υπηρεσίες SMO. Από τον έλεγχο, έως το ηλεκτρονικό εμπόριο, την παρουσία κοινωνικών μέσων και την πρωτοβουλία δημιουργίας εμπορικών σημάτων και τις υπηρεσίες SMO Enterprise, η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με τις ΜΜΕ.

Δείτε τις υπηρεσίες SMO μας
Μα γιατί?

Γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε;

Η πανδημία Covid-19 πλήττει δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όλοι επηρεάζονται από αυτό. Αυτή η δήλωση είναι ακόμη πιο ακριβής όταν σκεφτόμαστε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας. Χρειάζονται την υποστήριξή μας, ειδικά όταν πρόκειται για ψηφιακό μετασχηματισμό, διαδικτυακές πωλήσεις και διαδικτυακό μάρκετινγκ. Στόχος μας στο RocketSales είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε αντίκτυπο παρέχοντας υπηρεσίες πωλήσεων και μάρκετινγκ πάνω από και πέρα και να βοηθήσουμε την επιχείρηση των πελατών μας να τα καταφέρει μέσω αυτής της πανδημίας.

Τι κάνουμε καλύτερα

Σύμβουλοι εξωτερικών πωλήσεων & παραβίαση ανάπτυξης

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις συμβουλευτικές υπηρεσίες πωλήσεων. Από το Growth Hacking, τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης, τον έλεγχο A / B, τον τρόπο αύξησης περισσότερων διαδικτυακών δυνητικών πελατών, καθώς και δυνητικών πελατών εκτός σύνδεσης. Σκεφτόμαστε διαφορετικά και θα εξετάσουμε την επιχείρησή σας ως ξένος και θα σας βοηθήσουμε να δείτε πώς να κοιτάτε την επιχείρησή σας με νέο τρόπο.

Δείτε τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας